مرکز فایل هایی برای بالا بردن سطح دانش,مقاله نویسی,تحقیقات,مقاله های دانشگاهی,

محبوبترین محصولات

تحقیق در مورد شیمی و فیزیک غذا پختن 6س

فایل : ورد

تعداد صفحه: 6ص

شيمي و فيزيک غذا پختن

بعضي از روشهاي پخت براي بعضي از غذاها بسيار مناسب است: کباب کردن گوشت روي آتش منقل طعمش را بيشتر مي‌کند. جوش دادن ملايم سبزيجات به مدت کوتاه آنها را ترد و خوش رنگ و مغذي نگه مي‌دارد. بخار پز کردن گوشت ماهي بافت لطيف و مزه آن را حفظ مي‌کند. اما چرا؟

وقتي غذا حرارت مي‌بيند، سه تغيير عمده در ظاهر، ساختار و مزه آن رخ مي‌دهد. اين امر به خاطر واکنشهاي شيميايي است که درون غذا رخ مي‌دهد.
روشهاي مختلف پخت، به دليل رخ دادن در دماهاي مختلف، باعث واکنشهاي شيميايي متفاوتي مي‌شوند. در بعضي از آنها از ماده جديدي مثل آب يا روغن استفاده مي‌شود. اين فاکتور‌ها در کنار ساختمان داخلي غذا واکنشهاي پخت را کنترل مي‌کنند.
براي اينکه اين ماجرا را کشف کنيد اين انيميشن را ببينيد:


اشتراک بگذارید:


پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 2,160 تومان
(شامل 20% تخفیف)
مبلغ بدون تخفیف: 2,700 تومان
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
file1_1680183_8706.zip6.4k





آخرین محصولات فروشگاه

نظرسنجی

کدام نوع از فایل های زیر مورد نیاز شماست؟
filesell