دانشجویان,,پایان نامه,تحقیقات, بیوگرافی,زندگینامه

مرکز فایل هایی برای بالا بردن سطح دانش,مقاله نویسی,تحقیقات,مقاله های دانشگاهی,

تحقیق در مورد ضرورت نگهداري مواد غذايي 22ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل :  .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت )

تعداد صفحه : 22صفحه

ضرورت نگهداري مواد غذايي :

انسان از ديرباز به ضرورت نگهداري مواد غذايي مورد مصرف خود پي برده است .

ضرورت نگهداري مواد غذايي در ملل قديم و در سرزمين هاي مختلف و همراه با زندگي انسان ، به طور گسترده و فراگير ، مطرح بوده است . شايد بتوان ادعا كرد كه ضروري ترين و بالطبع اولين تكنيكي كه بشر براي تداوم حيات خودش ابداع كرده است ، تكنيك استفاده از عوامل و منابعي مي باشد كه مي توانست او را در افزايش قابليت نگهداري فرآورده هاي غذايي ياري نمايد . مشكل افزايش مصرف مواد غذايي در جهان و وجود محدوديت هاي افزايش توليد مواد غذايي ، تعادل مصرف و توليد مواد غذايي را به هم زده و خصوصاً در كشورهاي جهان سوم و عقب نگه داشته شده ، منجر به قحطي و  گرسنگي عمومي شده و خواهد شد. افزايش ضايعات فرآورده هاي زراعي پس از برداشت در كشورهاي فوق الذكر كه از فن آوري پاييني برخوردارند ، خود عامل بسيار مهمي دركمبود مواد غذايي محسوب مي شود.

اطلاعات مربوط به توليد كل مواد غذايي در سال 1992 نشان مي دهد كه به اندازه كافي مواد غذايي در جهان وجود دارد تا جوابگوي جيره غذايي كافي براي تمام افراد بشر باشد. اگر ميزان توليدي مواد غذايي دنيا را بر حسب انرژي ( كالري ) محاسبه نماييم و آنها را بر كل جمعيت جهان سوم تقسيم كنيم ( به فرض اينكه متوسط كالري مورد نياز 2350 كيلو كالري در روز باشد) ،‌ در سال مورد نظر براي تغذيه 3/6 ميليارد

 



پرداخت اینترنتی - دانلود سریع - اطمینان از خرید

پرداخت هزینه و دریافت فایل

مبلغ قابل پرداخت 2,160 تومان
(شامل 20% تخفیف)
مبلغ بدون تخفیف: 2,700 تومان
نمایش لینک دانلود پس از پرداخت هزینه
ایمیل
موبایل
کمک به هزینه درمان بیماران سرطانی
کدتخفیف:

درصورتیکه برای خرید اینترنتی نیاز به راهنمایی دارید اینجا کلیک کنید


فایل هایی که پس از پرداخت می توانید دانلود کنید

نام فایلحجم فایل
6D65649549794_1673584_2457.zip18.4k